" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" sometime i keep my feeling to myself because its hard for someone to understand "

We can chatting here





PettingZoo & TheAtmosphere}
Friday, January 3, 2014 | 6:07 AM | 0Comment

assalamualaikum :)


cakkkkk!!!! cakkkkkk!! cakkkk!! hahahaahaa

bye 2013 .. tata sikit .. haiii 2014... meyhh peluk sikit.. hehhe

okeh 2014 ni adalah tahun dimana umor gwa dah masuk puluh puluh beb!! umor gwa dah 20 beb!! hahahah

sebenarnye takde ape pun nak cakap just nak cakap aku pergi petting zoo dekat sri kembangan, masuk 30 ringgi je pastu korang boleh pegang semua binatang kat situ tau, boleh kasi makan dekat binatang sekali.


okeh sampai je ade kude yang comel tu 3 ekor, korang boleh pegang, kasi die makan.lepastu yang beratnye lebih kurang macam aku yang slim ni boleh la naik kude ni. hehehehhehe

okeh serius burung banyak dekat sini , lepastu baik je. ha! korang nampak burung yang due eko warne putih kat belakang aku tu, burung tu asyik bercium je. gatal sokmo. hahahaha

ni akak gwa nak pegang burung walaupun geli geli. haha

die ni pun nak jugak, comel kan :p

ni ade lagi burung tapi yang kecik sikit

okeh yang ni aku macam pelik sikit , tah kenape mahmud ni suke sangat dekat cicak ni. badan cicak ni sangat menggelikan , licin dan like like berlendir. errrrrrrrrrrrrrrrrr ~

okeh yang ni aku suke, aku kasi rabbit makan . kat sini kangkung banyak so boleh ambik je berape banyak korang nak. sampai kembung perut rabbit ni pun takpe. hahah

ni ade kure kure giant ! die tetibe kelua dan munculkan dirinya disaat akak aku lalu nak ambik gamba . hahaha

okeh ! ni je binatang yang icha tak takot dan suke sangat dapat kasi rabbit ni makan..dengan kambing pun icha takot


okeh ! longkang fishing.. macam hape je kan name die. tapi serius best, korang boleh tangkap ikan yang ade depak longkang tu. ade banyak ikan tau


bajet bajet pencinta haiwan. 

muke bangge dapat pegang die. heheh


ular kat sini besau besau.takot takotttt~~~~


mahmud ni sangat la meminati cicak sehingga die beli cicak macam ni dan jadi kan laling die. aku diabaikan ~~~

pommm!!!! mati kauuu



icha dan penat, suruh ambik gamba die duduk kat situ ajak balik. hahahaa


haa!!! nak share satu lagi tempat yang best kalau korang nak ambik gamba THE ATMOSPHERE


































okeh last!! shah rukh khan gwa, 



gamba ini semua propa~!!!!